Количка Продължи пазаруването
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ , като срока на доставка е 1-2 дена, в зависимист от това дали е до офис или до адрес.
Доставката е безплатна за поръчки над 79лв, с тегло до 3 кг, до офис на Спиди , при избор на доставка със Еконт или до Адрес , клиентът си я заплаща . Ако поръчката е на стойност над 300 лв. и е с по голямо тегло от 3 кг. , може да се договори също безплатна доставка.

Всички пратки се изпращат с опция преглед, тест и застраховка. Задължително проверете състоянието на стоката преди да платите!

Има случаи на повредени при транспорт пратки. Всички пратки, които изпращаме са застраховани, но застраховката важи само ако сте прегледали пратката пред куриера и сте констатирали повреда.

- ПЛАЩАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА САМО ПРИ ДОСТАВКАТА НА СТОКАТА ,КАТО СЕ ПЛАЩА НА КУРИЕРА СЛЕД КАТО СТОКАТА СЕ ПРЕГЛЕДА И ТЕСТВА !!!

Важно! Не забравяйте да изискате и получите от куриерите на Еконт или Спиди Разписка за пощенски паричен превод, която играе ролята на фискална касова бележка.

- Потребителят заплаща стойността на Поръчката на куриера, в момента на нейната доставка. Плащането с наложен платеж се извършва чрез пощенски паричен превод от ЕКОНТ или СПИДИ. Разписката за пощенски паричен превод, която се издава от куриера замества фискалната касова бележка, съгласно приложимото законодателство.

- При доставка със СПИДИ потребителя заплаща на куриера средна такса от 0.60ст за ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД , размера на такса превод може да варира според Условията на СПИДИ

NEWSLETTER Ribarche.com

За да кълве...
Запишете се в нашия бюлетин и получавайте
седмичните ни ТОП предложения!

0 0